Volop vertier op de kindermiddag

Partou Kindermiddag

Traditioneel is de vrijdagmiddag op de Wiezo gereserveerd voor de Wierdense kinderen. Vanaf 14:00 uur is het Binnenhof (bij het grote podium) omgetoverd tot een heus speelparadijs met allerlei speelattributen. Zo staan er diverse springkussens op gesteld en is er volop vertier voor de kinderen.

Dit jaar hebben wij een heel divers programma opgesteld, waarbij de brandweer zal komen met een grote brandweerwagen en allerlei spelletjes (met water) voor de kinderen meenemen.

Een groot deel van de kindermiddag wordt georganiseerd door de medewerkers van Partou Kinderopvang in Wierden. Zo zullen zij limbodansen, schminken, is er een pannaveld, maar ook dreumesland voor de allerkleinsten, een heuse disco en zal mascotte Daantje er zijn!

Je kunt een echte metamorfose ondergaan door je bijvoorbeeld een tattoo te laten zetten!

Daarnaast zijn er diverse workshops en kunnen kinderen zelf een eetbare ketting maken en is er genoeg te smikkelen!

Dit alles is gratis voor alle kinderen die naar onze kindermiddag komen! Dit alles wordt mogelijk gemaakt, door onze vele sponsoren van de Wiezo, maar in het speciaal Partou Kinderopvang.

Partou biedt kinderopvang in ruim 300 vestigingen in een groot deel van Nederland: dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. In een veilige, liefdevolle omgeving, waarbij persoonlijk aandacht en plezier voorop staan. Met verrassende activiteiten leren kinderen spelenderwijs de wereld te ontdekken en zich in hun eigen tempo te ontwikkelen. Zo krijgen ouders de mogelijkheid om hun gezin te combineren met werk of andere bezigheden. Partou werkt samen pedagogen, onderwijsinstellingen, sportaanbieders en culturele organisaties (www.partou.nl).

Dirty Daddys

Donderdag 11 juli 2019

Baby Blue

Vrijdag 12 juli 2019

Trijntje Oosterhuis

Zaterdag 13 juli 2019

Vrienden van Wiezo
  • Epicz Grafische Communicatie
  • Invent IT
  • Top-CMS
  • Bistro de Oale Ste
  • AH

De Wierdense Zomerfeesten is een initiatief van Stichting Wierden Promotion. Het ontwerp en de uitvoering van de website is een samenwerking van Epicz en Top-CMS.