Wiezo Classic en cabrio Tour 2020

Tour
Zaterdag 4 juli 2020 organiseert de Wiezo weer een succesvolle Wiezo Classic en cabrio Tour. De route wordt op dit moment nog uitgestippeld, maar ervaring leert dat deze rit ons via schitterende wegen en langs mooie plekjes naar bijzondere plaatsen leidt! Het motto van deze editie is dan ook: “Wie dut mie wat vandage!…”

Om deze classic en cabrio tour te rijden is geen ervaring vereist. De route wordt eenvoudig via het bol-pijlsysteem gereden. Bij de start zullen foto’s van plekken en voorwerpen worden uitgereikt, die onderweg gezocht kunnen worden.

De route bestaat uit twee etappes met een onderbreking van ongeveer een uur voor een gezamenlijke lunch. De start van de eerste etappe 9.30 uur op het binnenhof. Ontvangst vanaf 9.00 uur op het Wiezodeck onder het genot van een kop koffie. De tweede etappe (na de lunch) eindigt uiterlijk 16.00 uur. Wederom op het binnenhof.  Indien u liever niet op het plein wilt staan, parkeer dan uw auto in bijvoorbeeld de Rijssensestraat.

De kosten van deelname zijn dit jaar als volgt:
• Inschrijfgeld classic tour (inclusief lunch) € 50,00 per equipe (2 personen)
• Extra lunch (in geval van meer dan 2 pers.) € 20,00 per persoon

Mocht u onderweg stil komen te staan, zorgt Peter Omlo met zijn bezemwagen ervoor dat u en uw auto keurig op de door u aangegeven locatie te worden teruggebracht.

Waar kan ik mij inschrijven?

Inschrijven kan via onze website: wiezo.nl/classic-tour-inschrijfformulier Schrijf u snel in, want vol = vol.

Namens het bestuur van de Wiezo hopen wij u op 4 juli a.s. mogen begroeten tijdens de classic tour.
Voor vragen of aanvullende informatie: info@wiezo.nl

Deze Classic Tour wordt mede mogelijk gemaakt door RMS beton en RS Carwash Wierden.

Dirty Daddys

Donderdag 11 juli 2019

Baby Blue

Vrijdag 12 juli 2019

Trijntje Oosterhuis

Zaterdag 13 juli 2019

Vrienden van Wiezo
  • Epicz Grafische Communicatie
  • Invent IT
  • Top-CMS
  • Bistro de Oale Ste
  • AH

De Wierdense Zomerfeesten is een initiatief van Stichting Wierden Promotion. Het ontwerp en de uitvoering van de website is een samenwerking van Epicz en Top-CMS.