Artiesten Wiezo 2017!

Donderdagavond 20 juli

21.30 uur – 00.00 uur Dirty Daddies

Dit jaar is het vijf jaar geleden dat The Dirty Daddies werden losgelaten op de podia. Vorig jaar waren ze een groot succes op de Wiezo, daarom zijn ze ook dit jaar weer paraat. De mannen leggen de lat voor zichzelf bij iedere show op astronomische hoogte. The Dirty Daddies nemen je mee van Bon Jovi via Queen naar Michael Jackson, van de klassiekers uit de jaren negentig en de hits van nu, naar Marco Borsato en Kiss. Reken deze Wiezo op de grootste classics uit hun repertoire, maar uiteraard ook nieuwe en verrassende keuzes die nog meer lading geven aan de enorme energie en muzikaliteit van de witte brigade. Rijkelijk voorzien van vlammen, confetti en CO2 is dit dé must-see-show.

Vrijdagavond 21 juli

20.00 uur – 23.00 uur Marc Adriani en Michiel Veenstra

Deze ‘lokale’ radiomannen behoeven eigenlijk geen toelichting meer. Opgegroeid in de Wierdense contreien hebben ze daar ook de basis voor het radiovak gelegd. Vorig jaar tijdens de Wiezofeesten stonden de mannen nog uitzinnig te genieten tussen het publiek. Dit jaar verplaatsen ze zich op vrijdagavond naar het podium en brengen ze het platenparadijs live tot leven in Wierden.

23.00 uur – 00.30 uur Gerard Ekdom

En als de de Twentse jocks het publiek hebben opgewarmd, mag Dokter Pop de avond afsluiten met zijn. Met zijn oneindige kennis van popmuziek weet Gerard Ekdom feilloos elk deuntje of vage omschrijving te herkennen. Honderd procent feestgarantie in Wierden op de vrijdagavond.

Zaterdagavond 22 juli

21.30 uur – 22.30 Roel van Velzen

Roel van Velzen is sinds hij in 2006 de hitlijsten bestormde met ‘Baby get higher’ niet meer weg te denken uit de Nederlandse popscene. De zanger en pianist won een Gouden Harp, was coach in The Voice of Holland en maakte verschillende succesvolle theatertours. In nieuwere songs als ‘Song for Furaha’ en ‘Call It Luck’ hoor je vooral veel inspiratie en positiviteit terug. Bereid je dus alvast voor op zonnige tijden, want live ga je deze frisse en positieve sound van VanVelzen volop beleven!

23.00 uur- 00.30 DJ Wipneus en Pim

De dj’s Wipneus en Pim staan garant voor ouderwets feesten, oftewel dansen en springen op de leukste platen uit de muziekgeschiedenis. En dat zijn behalve lekkere ‘cheesy’ platen als ‘When the rain begins to fall’ van Pia Zadora en de herkenningsmelodie van ‘The A-team’ ook ‘Seven Nations Army’ van de White Stripes en een goeie house-deun. Participatie met hun publiek speelt een hoofdrol door middel van danswedstrijden, ouderwetse ‘jongens-tegen-de-meisjes’-competities en playback-battles.

De tussentijden worden ingevuld door DJ Lars, die al een aantal jaren de pauzes invult op de Wiezo.

Referentie: Simon Dirks, de Wiezer

Dirty Daddies

Donderdag 19 juli 2018

Gerhard Ekdom & Michiel Veenstra bekend

Vrijdag 20 juli 2018

Roel van Velzen

Zaterdag 21 juli 2018

Vrienden van Wiezo
  • Epicz Grafische Communicatie
  • Invent IT
  • Top-CMS
  • Bistro de Oale Ste
  • AH

De Wierdense Zomerfeesten is een initiatief van Stichting Wierden Promotion. Het ontwerp en de uitvoering van de website is een samenwerking van Epicz, Top-CMS en Klyck.