Hoofdsponsoren

Inventit

Inventit helpt u met het maken van de juiste keuzes van uit uw behoefte en niet vanuit trends.
Gebruikersvriendelijk en kostenbesparende omgeving, waarbij diverse oplossingen met elkaar gecombineerd worden op het gebied van ICT.

FrewoFrewo
Frewo is uw specialist voor al uw draai en frees werk zowel in serie als maatwerk.

www.frewometaal.nl

Rabobank 

www.rabobank.nl

 

Weghorst

www.weghorstmakkelaardij.nl

Gemeente Wierden
Wierden heeft meer dan 23500 inwoners en bestaat naast het dorp Wierden uit Enter, Hoge Hexel (1000), Notter (600), Zuna (300), Rectum (400) en

Gemeente Wierden

Ypelo (300).
www.wierden.nl

Grolsch

Grolsch
Vakmanschap is meesterschap. En meesterschap komt met de jaren. Achter de Grolsch bieren en Koninklijke Grolsch N.V. ligt een rijke historie van bijna 400 jaar, die begon in 1615.
www.grolsch.nl

H.P. WellscreenH.P. Wellscreen
H.P. Well Screen is een van Europa’s grootste fabrikant en specialist in wedge wire screen filtration producten.
www.hpwellscreen.com

InkadaInkada
Inkada is een inkoop-adviesorganisatie met oog voor detail en service. Wij begeleiden (Europese) aanbestedingen, voeren kwaliteitsinspecties en inkoopscans uit en bieden interim ondersteuning op facilitair- en inkoopgebied. Ons team bestaat uit 12 betrokken medewerkers met elk hun eigen kennis, ervaring en specialisatie. Zo vindt u bij ons altijd de specialist die u zoekt. Met onze no nonsense en persoonlijke werkwijze hebben wij al veel opdrachtgevers in diverse branches succesvol begeleid
www.inkada.nl

MarquetteMarquette
Marquette Detachering is een dynamische organisatie, die personeelsoplossingen biedt in verschillende (technische) functies in diverse sectoren.
www.marquette-detachering.nl

OVM

OVM Twente
OVM Twente is een zelfstandig verzekeraar. Wij zijn vaak voordelig omdat wij een verzekeringsmaatschappij zijn zonder winstoogmerk!
www.ovmtwente.nl


Werkgeverskring WierdenWerkgeverskring Wierden

De Werkgeverskring Wierden heeft zich tot doel gesteld de behartiging van de gezamenlijke belangen der leden om zo te komen tot een optimaal werk- en woonklimaat in Wierden.
www.werkgeverskringwierden.nl

TroniosTronios
Het Tronios-team bestaat uit een ervaren groep mensen, die hun sporen hebben verdiend in de Sound & Light-industrie. Dit team weet dat korte lijnen belangrijk zijn. Juist deze korte lijnen zorgen ervoor dat onze klanten snel en efficiënt geholpen worden.
www.tronios.com

Dirty Daddys

Donderdag 11 juli 2019

Baby Blue

Vrijdag 12 juli 2019

Trijntje Oosterhuis

Zaterdag 13 juli 2019

Vrienden van Wiezo
  • Epicz Grafische Communicatie
  • Invent IT
  • Top-CMS
  • Bistro de Oale Ste
  • AH

De Wierdense Zomerfeesten is een initiatief van Stichting Wierden Promotion. Het ontwerp en de uitvoering van de website is een samenwerking van Epicz en Top-CMS.